Företagsmäklaren | Ska du sälja ditt företag?

Sälja sitt företag

Hur säljer man ett företag?

Vi gör hela processen, åt dig.

Sälj ett Företag

Vi ringer upp dig!

FÖRETAGSMÄKLARE

Hjälper dig genom hela företagsöverlåtelsen

Att sälja sitt företag kan vara en känslig fråga. Tanken kanske har dykt upp hos dig utan att du vågat ta tag i svårigheterna med en företagsöverlåtelse på allvar. Vad är mitt bolag värt? Hur ska det gå för mina anställda? Kan jag bevara mina kundrelationer och leverantörer?

I vår roll som företagsmäklare hjälper vi dig att reda ut alla frågor och fatta viktiga beslut kring din försäljning. Vi ser oss både som din samarbetspartner och som projektledare med ditt intresse i fokus.

Vårt uppdrag
Företagsmäklaren agerar utifrån det förtroende vi får av dig som kund. För din räkning uppnår vi goda resultat och vi arbetar alltid seriöst och diskret i våra uppdragsgivares intressen.

När vi tar oss an ett försäljningsuppdrag är vår målsättning alltid att skaffa så bred kunskap som möjligt om ditt företag. Vilken ekonomisk situation och vilka speciella förutsättningar gäller just för dig? Med vår kunskap som fundament utformar vi sedan beslut kring en eventuell företagsöverlåtelse. Vår ambition är att utifrån den information vi har dra rimliga slutsatser och presentera hållbara lösningar för en framtida säljprocess. På det viset skapar vi förutsättningar för en företagsöverlåtelse som är till gagn för såväl säljare som köpare.

Som företagsmäklare agerar vi samordnare för hela försäljningsprocessen för din räkning. Vi arbetar då tillsammans med revisor och andra nyckelpersoner inom ditt bolag för att belysa viktiga frågeställningar kring försäljningen. Vi kan även involvera egna revisorer och jurister vid behov.

Kontakta oss
Företagsmäklaren är en auktoriserad mäklare av företag med dina intressen i fokus. Tveka inte att kontakta oss redan idag för ett första möte om du funderar på att sälja ett aktiebolag. Vi erbjuder då en kostnadsfri offert och kan ge ett detaljerat förslag till försäljning av företaget.

Du når oss via telefon 08- 644 05 45 eller mail [email protected]

Välkommen till Företagsmäklaren!

STOCKHOLM

Värderingsman

Företagsmäklaren FM AB etablerades 1978 och har sedan fortsatt i nästa generation inom familjen.

Anders Tengsell

Förordnad Värderingsman

Anders är en pålitlig värderingsman som även arbetar med företagsöverlåtelser, primärt ägarledda med omsättning 5-50 MSEK.

08-644 05 45

Var inte rädd att kontakta oss, vi hjälper er genom processen med företagsöverlåtelser!

Kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri, inledande rådgivning. Ett inledande möte, där vi får en ömsesidig möjlighet att ”känna av” förutsättningarna för ett samarbete, det anser vi vara en bra start.

Hör av dig!
Senaste händelser

Viktiga Tips & Råd av en Företagsmäklare!

Ta del av de senaste händelserna, lediga objekt, tips och tricks på vad man ska tänka på för att exempelvis öka värdet på sitt företag. Det och mycket mer här nedan. läs våra senaste artiklar på Företagsmäklaren.

Så här gör du för att Öka Värdet på Företaget

Så här gör du för att Öka Värdet på Företaget

Tips och Strategier för Företagare Företagsägare som överväger att sälja sitt företag står inför en viktig uppgift - att maximera företagets värde innan de går vidare med företagsöverlåtelse. Ökad företagsvärde öppnar dörrar till bättre affärsmöjligheter och kan vara...

läs mer
Hur värderar jag mitt företag? En Guide för Företagare

Hur värderar jag mitt företag? En Guide för Företagare

Företagsvärdering är en avgörande process för företagsägare, oavsett om de planerar att sälja sitt företag, söka investeringar eller bara få en bättre förståelse av företagets ekonomiska hälsa. Att värdera ditt företag på rätt sätt är nödvändigt för att fatta...

läs mer
Våra tjänster

Vi riktar oss till dig som vill sälja ditt företag. Våra tjänster ser du nedan:

Företagsmäklaren riktar sig till medelstora företag (omsättning ca 5 –50 MSEK), huvudsakligen ägarledda företag inom de flesta branscher och med geografiskt placering i Sverige. Vårt arbetsfält omfattar dock hela EU. Vi hanterar uppdrag på såväl engelska som tyska.

Företagsöverlåtelser

Vi har erfarna och kompetenta rådgivare och nöjer oss bara med lyckade affärer.

Sälja företag

Vårt arbete innebär att hitta seriösa köpare till våra försäljningsuppdrag.

Företagsvärderingar

Vi har lång erfarenhet av att värdera företag för både köpare och säljer.

Rådgivare

Att sälja företag är känsligt, men låt oss hjälpa dig genom processen.

Förverkliga er idé: Anlita oss som din Företagsmäklare och Rådgivare!

Kontakta oss!