En partner att lita på

Hur köper man ett företag?

Vi hjälper dig, hela vägen.

Vill du förvärva ett företag?

Vi ringer upp dig!

Att köpa företag

Är inte enkelt, men vi kan det!

Företagsmäklaren är specialiserad på företagsförmedling till kunder som vill köpa företag som led i en affärsplan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt bolag för dina målsättningar!

Tack vare vårt stora kontaktnät matchar vi på ett effektivt sätt köpare med rätt bolag. Vi upprättar alltid individuella sökplaner för varje företag för en så lyckad företagsöverlåtelse som möjligt. Det är enkelt att anlita vår företagsförmedling. Du anmäler ditt intresse för att köpa ett företag genom att registrera dig i sökregistret på hemsidan. Vi kontaktar dig så snart vi har ett försäljningsuppdrag som matchar ditt intresseområde.

Vid registreringen godkänner du att vi behandlar dina uppgifter i vårt register. Din anmälan hos oss behandlas alltid konfidentiellt.

Registrera dig
Kontakta oss och gör din intresseanmälan på vår hemsida redan idag. Vi hör av oss så snart vi hittar ett matchande bolag. Självklart är du även välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar kring oss eller våra tjänster.

Kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri, inledande rådgivning. Ett inledande möte, där vi får en ömsesidig möjlighet att ”känna av” förutsättningarna för ett samarbete, det anser vi vara en bra start.

Hör av dig!
Våra tjänster

Vi riktar oss till dig som vill sälja ditt företag. Våra tjänster ser du nedan:

Företagsmäklaren riktar sig till medelstora företag (omsättning ca 5 –50 MSEK), huvudsakligen ägarledda företag inom de flesta branscher och med geografiskt placering i Sverige. Vårt arbetsfält omfattar dock hela EU. Vi hanterar uppdrag på såväl engelska som tyska.

Företagsöverlåtelser

Vi har erfarna och kompetenta rådgivare och nöjer oss bara med lyckade affärer.

Sälja företag

Vårt arbete innebär att hitta seriösa köpare till våra försäljningsuppdrag.

Företagsvärderingar

Vi har lång erfarenhet av att värdera företag för både köpare och säljer.

Rådgivare

Att sälja företag är känsligt, men låt oss hjälpa dig genom processen.

Förverkliga er idé: Anlita oss som din företagspartner och rådgivare!

Kontakta oss!