Företagsmäklaren | Om oss som Företagsmäklare

Företagsmäklare i Stockholm

Om Företagsmäklaren

En pålitlig rekommenderad partner

Företagsrådgivning

Vi ringer upp dig!

Företagsmäklare

Din partner för professionella av företagsöverlåtelser

Företagsmäklaren etablerades 1978. Vi är företagsmäklare och konsulter som arbetar med ägarskiften i företag. På uppdragsbasis genomför vi företagsöverlåtelser och arbetar med alla de frågor som direkt anknyter till överlåtelseprocessen. Som mäklare finner vi seriösa förvärvare och som rådgivare gör vi analyser och företagsvärderingar.

Företagsmäklaren är inriktade på mindre till medelstora, huvudsakligen ägarledda, företag inom de flesta branscher. Vi arbetar över hela landet men vår kontaktyta omfattar hela EU området. Vi hanterar engelska och tyska i våra uppdrag.

Vi arbetar med bred kompetens och erfarenhet. De hundratals företagsöverlåtelser vi medverkat i har under senare år också medfört en vidare inriktning av vår verksamhet.

Färetaget erbjuder idag också målinriktad rådgivning till företagets ägare och ledning i särskilda problemfaser som kräver förändringar utan att ägarskifte äger rum.

Företagsmäklaren har kontor är centralt beläget på Södermalm i Stockholm. Vi eftersträvar rationella arbetsformer till gagn för båda parter i en överlåtelseprocess. Realistiska genomföranden utifrån genomarbetad värdering och analys utgör grunden i våra uppdrag.

Vi arbetar seriöst och tar oss an varje uppdrag med hög ambition under diskreta former. Så tveka inte kontakta oss snarast för en inledande kontakt.

STOCKHOLM

Värderingsman

Företagsmäklaren FM AB etablerades 1978 och har sedan fortsatt i nästa generation inom familjen.

Anders Tengsell

Förordnad Värderingsman

Anders är en pålitlig värderingsman som även arbetar med företagsöverlåtelser, primärt ägarledda med omsättning 5-50 MSEK.

08-644 05 45

Var inte rädd att kontakta oss, vi hjälper er genom processen med företagsöverlåtelser!

Kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri, inledande rådgivning. Ett inledande möte, där vi får en ömsesidig möjlighet att ”känna av” förutsättningarna för ett samarbete, det anser vi vara en bra start.

Hör av dig!
Senaste händelser

Viktiga Tips & Råd av en Företagsmäklare!

Ta del av de senaste händelserna, lediga objekt, tips och tricks på vad man ska tänka på för att exempelvis öka värdet på sitt företag. Det och mycket mer här nedan. läs våra senaste artiklar på Företagsmäklaren.

Så här gör du för att Öka Värdet på Företaget

Så här gör du för att Öka Värdet på Företaget

Tips och Strategier för Företagare Företagsägare som överväger att sälja sitt företag står inför en viktig uppgift - att maximera företagets värde innan de går vidare med företagsöverlåtelse. Ökad företagsvärde öppnar dörrar till bättre affärsmöjligheter och kan vara...

läs mer
Hur värderar jag mitt företag? En Guide för Företagare

Hur värderar jag mitt företag? En Guide för Företagare

Företagsvärdering är en avgörande process för företagsägare, oavsett om de planerar att sälja sitt företag, söka investeringar eller bara få en bättre förståelse av företagets ekonomiska hälsa. Att värdera ditt företag på rätt sätt är nödvändigt för att fatta...

läs mer
Våra tjänster

Vi riktar oss till dig som vill sälja ditt företag. Våra tjänster ser du nedan:

Företagsmäklaren riktar sig till medelstora företag (omsättning ca 5 –50 MSEK), huvudsakligen ägarledda företag inom de flesta branscher och med geografiskt placering i Sverige. Vårt arbetsfält omfattar dock hela EU. Vi hanterar uppdrag på såväl engelska som tyska.

Företagsöverlåtelser

Vi har erfarna och kompetenta rådgivare och nöjer oss bara med lyckade affärer.

Sälja företag

Vårt arbete innebär att hitta seriösa köpare till våra försäljningsuppdrag.

Företagsvärderingar

Vi har lång erfarenhet av att värdera företag för både köpare och säljer.

Rådgivare

Att sälja företag är känsligt, men låt oss hjälpa dig genom processen.

Förverkliga er idé: Anlita oss som din Företagsmäklare och Rådgivare!

Kontakta oss!