Dags att

Sälja företaget?

Vi hjälper er hitta köpare!

Köp eller sälj företag

Vi ringer upp dig!

Ska ni 

Hjälper dig genom hela företagsöverlåtelsen!

Att sälja sitt företag kan vara en känslig fråga. Tanken kanske har dykt upp hos dig utan att du vågat ta tag i svårigheterna med en företagsöverlåtelse på allvar. Vad är mitt bolag värt? Hur ska det gå för mina anställda? Kan jag bevara mina kundrelationer och leverantörer?

I vår roll som företagsmäklare hjälper vi dig att reda ut alla frågor och fatta viktiga beslut kring din försäljning. Vi ser oss både som din samarbetspartner och som projektledare med ditt intresse i fokus.

Vårt uppdrag
Företagsmäklaren agerar utifrån det förtroende vi får av dig som kund. För din räkning uppnår vi goda resultat och vi arbetar alltid seriöst och diskret i våra uppdragsgivares intressen.

När vi tar oss an ett försäljningsuppdrag är vår målsättning alltid att skaffa så bred kunskap som möjligt om ditt företag. Vilken ekonomisk situation och vilka speciella förutsättningar gäller just för dig? Med vår kunskap som fundament utformar vi sedan beslut kring en eventuell företagsöverlåtelse. Vår ambition är att utifrån den information vi har dra rimliga slutsatser och presentera hållbara lösningar för en framtida säljprocess. På det viset skapar vi förutsättningar för en företagsöverlåtelse som är till gagn för såväl säljare som köpare.

Som företagsmäklare agerar vi samordnare för hela försäljningsprocessen för din räkning. Vi arbetar då tillsammans med revisor och andra nyckelpersoner inom ditt bolag för att belysa viktiga frågeställningar kring försäljningen. Vi kan även involvera egna revisorer och jurister vid behov.

Kontakta oss
Företagsmäklaren är en auktoriserad mäklare av företag med dina intressen i fokus. Tveka inte att kontakta oss redan idag för ett första möte om du funderar på att sälja ett aktiebolag. Vi erbjuder då en kostnadsfri offert och kan ge ett detaljerat förslag till försäljning av företaget.

Du når oss enklast via mail [email protected].

Välkommen till Företagsmäklaren!

Våra tjänster

Vi riktar oss till både köpare och säljare. Våra tjänster ser du nedan:

Företagsmäklaren riktar sig mot mindre till medelstora (omsättning ca 5 –50 MSEK), huvudsakligen ägarledda företag inom de flesta branscher och med geografiskt placering i Sverige. Vårt arbetsfält omfattar dock hela EU området. Vi hanterar uppdrag på såväl engelska som tyska.

Företagsöverlåtelser

Vi har erfarna och kompetenta konsulter och nöjer oss bara med lyckade affärer.

Sälja företag

Vårt arbete innebär att hitta seriösa köpare till våra försäljningsuppdrag.

Företagsvärderingar

Vi har lång erfarenhet av att värdera företag för både köpare och säljer.

Köpa företag

Att sälja företag är känsligt, men låt oss hjälpa dig genom processen.

Kostnadsfri konsultation

Kostnadsfri, inledande konsultation. Någonstans måste man börja. Ett inledande möte, där vi får en ömsesidig möjlighet att ”känna av” förutsättningarna för ett eventuellt samarbete, tycker vi är bra start.

Hör av dig!

Låt inte dina tankar sätt stop för köp eller försäljning av företag!

Läs mer!